Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2013 13:06 - Конспирацията на Lady Gaga за саботаж на Кристина Агилера
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.08.2013 14:01




image

 Всичко започна през далечната 2008 година, когато на видео наградите на MTV  Агилера изпълни новото си парче "Keeps Gettin Better" , след което беше обвинена, че копира от изгряващата тогава и почти неизвестна Lady Gaga. Кристина тогава отговори, че дори не знае коя е, дали е мъж или жена. Няколко години по-късно - през 2010 година, Агилера беше готова да направи своето триумфално завръщане в света на музиката с албума си "BIONIC", но нещата излезнаха от контрол. Светския блогър Перез Хилтън, преди няколко дни призна в TWITTER, че е имало предварително подготвен и добре обмислен план за саботиране новия албум на Агилера, който е имало шанс да засенчи успеха на Гага в онзи период. В неговия сайт започнаха безброй критики и обиди срещи самата Кристина и новия албум "BIONIC", следствие на което много медии започнаха да отразяват същото, а това от своя страна рефлектира върху продажбите на албума. Много от световните музикални радиостанции бойкотираха Агилера и пилотния сингъл "Not Myself Tonight" и не го излъчваха, а при поръчването му от слушатели- тотално пренебрегвана. Интересното не спира с това! В своя туит, Хилтън обяснява, че е имало конспирация срещу няколко от големите артисти по онова време с цел Гага да бъде в светлината на прожекторите с цената на всичко - Бионсе, Кейти Пери, Агилера. Какво се е случило изведнъж между отношенията Гага - Хилтън не се знае, но едно е сигурно и официално - саботажа на Кристина Агилера. Самата Xtina не е коментира нищо по този въпрос, скоро след като започнаха критиките тя прекрати промотирането на албума, отмени световното си турне, но и не само това - тя се разведе със своя съпруг Джордан Братман, от който имат и син - Макс. В социалните интернет среди започнаха оживени дискусии, а феновете на Агилера подготвят мащабно закупуване на албума на 11.11.2013г. деня, в който излиза и албума на Гага "ARTPOP". Самият Перез дори поства и публикува материали в полза на Кристина и приканва да купуват албума на Агилера от 2010г.
Още през 2011 започна да се говори за тази тайна конспирация, но все още нямаше потвърдена информация. Много от феновете на Кристина Агилера имаха и източници, и бяха сигурни във всичко това, но нямаха възможност да го направят публично достояние. Това обаче се промени веднага след потвърждението на американския блогър. 
Лейди Гага от своя страна, според запознати, потъва бавно, но сигурно, макар новия й албум да удари първите места с продажбите си, Мама чудовище не е вече толкова силна и интересна, нещо повече : оказва се, че е платила на списание "Rolling Stones"  да пишат само позитивни коментари, а към всеки линк в социалните мрежи постнат от екипа на Гага има брояч, който изкуствено повишава броя гледания на новия клип към пилотната песен "APPLAUSE" . Конспирацията е разкрита и тепърва започва широката дискусия и развитие на тази история показваща алчността и жаждата за слава и пари.
image

image
Очаквайте още подробности скоро!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2416875
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930