Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2009 20:31 - Мария окраде Майкъл Джексън, но дали наистина е така?
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1408 Коментари: 0 Гласове:
0



    image
     
 

Новият клип на Мария към песента "Моите задръжки" предизвика бурни коментари и всякакви мнения - от много хвалебствени до крайно отрицателни. Безспорно "Моите задръжки" впечатли фолкманиаците. Допълнителен плюс за интереса към парчето предизвика и това, че то е направено от Кости, който в момента е един от големите хитмейкъри у нас, а и зад граница.

"От кога чаках нещо такова от Мария. Браво, много добър продукт", "Супер е. Браво на всички. Кости е направил яко звучене, а Мария е направо върха", "Песента е хубава, но не и това, че Мария е окрала клипа на Майкъл Джексън", "Абе, тия режисьори на клипове, не ги ли е страх, че могат да бъдат спечени, заради интелектуална кражба! Просто безобразно! Така ли се изчерпаха от идеи, нали са творци - пфффффффффффф! Това е безумно, което се случва" - това са част от коментарите в . Проверихме и в различни форуми за фолк музика и в общи линии мненията са подобни на тези.За щастие на Мария песента измести по брой излъчвания на ПРОМО песен дори песните на Преслава и много други.Поръчвана е над 5 пъти само през ноща.

"Мария окраде Майкъл Джексън!", но дали наистина е така. Дали наистина не пропускаме това, което певицата иска да покаже?

На мен ни стана любопитно защо коментарите за Мария са толкова остри. Да, наистина клипът е направен като "In the closet" на Джако, но за това трябва да има причина. Повечето фолк изпълнители не крият, че се възхищават на изпълнители като Мадона и Майкъл Джексън. След тъжната вест за кончината на Майкъл всеки изразяваше мъката си по свой начин.

image

Няма как да не ви е направило впечатление, че в клипа се вижда как на една стена е написано: "VAYA CON DIOS". Vaya Con Dios - повечето хора свързват тези думи с името на белгийска група създадена през 80-те, но тук предназначението на надписа е друго - в буквален превод от испански език "Vaya Con Dios" означава "Върви с Бог".

image

Дали чрез този видеоклип Мария не отправя и едно друго послание към феновете на фолка, които така или иначе не са изолирани само в един музикален жанр и имат отношение към велика световна звезда като Майкъл Джексън.



Тагове:   Майкъл,   Мария,   наистина,   дали,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2416253
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930