Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2008 18:45 - Разчисти предпразнично
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Като наближат празници, всички почваме да искаме само едно – да дойдат възможно най-бързо и да забравим всичките неприятни неща до след края им, като тайничко се надяваме проблемите да се разрешат от само себе си, докато ние празнуваме с ентусиазъм.

Ако питате нас, трябва да направите точно обратното – да използвате времето преди празниците за разрешаване на всички проблеми, дилеми, драми и прочее развалящи настроението обсебващи мисли.

Не се притеснявайте, няма да си развалите празниците, даже напротив.

Ако половинката ви изнервя до крайна степен и мисълта за раздяла ви е в главата от сутрин до вечер, времето преди Коледа и Нова година е подходящ момент за прекратяване на нещо изчерпано.

Много по-неприятно би било, ако с някого си пожелаете всичко най-хубаво за идващата година, а седмица по-късно проведете Онзи разговор, след който ще си върнете свободата.

Стиснете зъби и защитете собствените си позиции и желания, за да не ви се налага да търпите със студена усмивка събирането с родителите, приказките за съвместните бъдещи планове и всички роднински закачки, от които ти идва понякога да избягаш със затръшване на вратата.

Една такава „предпразнична“ раздяла ще е добре дошла и за двама ви, защото събирането със собственото ви семейство после ще ви помогне да не изпадате в сериозни емоционални кризи.

Новата година ще посрещнете с приятелите си, а те най-добре знаят как да ви измъкнат от емоционална дупка.

Използвайки времето преди 24 декември за изясняване на отношенията и разрешаването на натрупаните задачи ще остави неприятните спомени в настоящата година.

Само седмица по-късно вече ще говорите за това като за „миналата година“ и продължаването напред ще е много по-лесно.

Съветът ни може да го приемете и съвсем буквално – съберете всички излишни неща от къщи и ги изхвърлете преди празниците.

Поразместете, особено ако коледното ви настроение още се бави, украсете къщата и чакайте дядо Коледа в нова и незадръстена от какво ли не къща.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2416572
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930