Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2008 11:16 - Украсете шията си с нещо уникално
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
0



image





image
Бижутата са спасението на всяка жена. Ако дрехата не блести с кой знае какви качества, или пък вече сте я обличали няколко пъти и всичките ви приятели постоянно питат кога ще си купите нещо ново, можете да си гарантирате ефектен външен вид като украсите шията си с оригинално и интересно бижу.

Вариантите на пазара са безброй - от скъпи дизайнерски колиета до гердани от дърво, пластмаса и мъниста, които са на достъпна цена и набират все по-голяма популярност.

Когато се подготвяте за специален случай или си избирате подарък, не подхождайте лекомислено. Ако искате да купите нещо специално, се спрете на бижу, което няма да се окаже ненужно след два месеца, защото тенденциите ще са се сменили.

Изберете колие или огърлица, което можете да слагате отново и отново, без да изглеждате демоде, и което позволява поне няколко варианта за комбинации с дрехите от гардероба ви.

Не е нужно за всеки тоалет да имате отделно бижу. Не че има нещо лошо, просто това е лукс, който не всяка дама може да си позволи.

Ето няколко полезни съвета при избора на бижу:

Колието е завършекът на дамския тоалет и в същото време е нещото, което първо привлича вниманието на околните. Съобразете цветовете, размерите и формата на бижута с дрехите, които имате в гардероба си, за да не се получи шарения, в която нищо не пасва с нищо.

imageТова не означава да се отказвате от смелите експерименти, но щом ще давате известна сума пари е добре тя да е похарчена за нещо наистина стойностно.

Пластмасови дрънкулки има и на битака на съвсем прилична цена. Затова оставете шарените дрешки на заден план и се спрете на изчистено елегантно бижу, което кара околните да виждат пред себе си истинска дама, а не недорасло момиченце без вкус.

Помислете дали ще се чувствате комфортно с това колие и дали ще пасва на излъчването, което искате да постигнете. Може да е много красиво и нетрадиционно, но неудобно или дразнещо при носене.

Спестете си дискомфорта от постоянното попипване и почесване на шията. Това създава неприятно впечатление у околните, а освен това не ви позволява да се отпуснете и да се наслаждавате на момента, защото нещо постоянно ви дразни. Обмислете възможността за по-фино бижу.

Ако не харесвате пластмасовите огромни дискове, опитайте да усучете няколко фини верижки с различен цвят или дебелина. Резултатът може да е драматичен.

Ако правите "дългосрочна инвестиция" не се спирайте на това, което е модерно сега, защото със сигурност ще се окаже неактуално следващата година и парите ви ще хвръкнат на вятъра.

Ако предпочитате домашно направените бижута и разполагате с достатъчно време, можете да си направите няколко различни колиета - универсални или по-шарени, с които основателно да се гордеете.

imageМагазинчетата за мъниста предлагат всичко необходимо за тази цел - от камъчета, перлички и всевъзможни други дреболии до закопчалки.

За да ги нанижете според вашия вкус и фантазия, ще ви трябва здрава нишка, която също се продава, или пък рибарска корда, която можете да "откраднете" от най-запаления въдичар в обкръжението ви. За да я изправите, трябва просто да я прокарате под струя гореща вода.

По този начин можете да сте сигурни, че винаги ще сте в крак с тенденциите, а бижутата ви ще бъдат уникати.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2416652
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930