Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2013 16:20 - Кристина Агилера с нова песен - Кажи нещо!
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2001 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.10.2015 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
                                                               Автор - Христо Боснев

Ако музиката представлява един богат и необятен свят, то определено човечеството е направило нещо добро за света! Артист ли да си или  IT рекордьор – това е въпросът? В крайна сметка поп иконата Кристина Агилера е и от двете страни на играта. Преди броени дни носителката на пет награди Грами, продала над 50 милиона копия албуми в целия свят, записа нова песен заедно с неизвестната поп банда  A Great Big World.

Песента носи заглавието Say Something и е част от новия албум на групата. Интересното в тази песен е,  че тя всъщност в оригинал е изпълнена самостоятелно от A Great Big World преди месеци, но Агилера чува за песента. След като тя се запознава с парчето, пожелава да работи с не особено известната група. Самите те споделят, че никога не са мечтали за подобно нещо и е изключително голяма изненада. Певицата от своя страна споделя, че е в такъв етап от своя живот и  търси нещо ново, различно, което да почувства истински като артист, но и като човек. Всеки музикален проект, продължава Агилера, трябва да има свое послание, свое излъчване и усещане и точно поради това  песента ,,Кажи нещо,, е толкова специална. И как да не е? Тази седмица, Агилера и групата представиха парчето си заедно на сцената на шоуто, в което певицата е ментор – THE VOICE .

Освен новата си визия, певицата показа и една по-различна, мека и непозната за мнозина вокална страна. Всички ние сме запознати, че Агилера е доказан и здрав  вокалист, но за първи път публично тя разкрива тази ,,по-тиха,, и крехка музикална страна.  Ако трябва обаче да следваме хронологията на събития трябва да се спомене, че  в своя албум „Back To basics”  от 2006 година, Агилера има една специална песен носеща заглавието „Save me From My Self” , в която показва същото, но  сякаш само феновете  имаха представа за тази нейна вълнуваща и вдъхновяваща страна. Но това беше преди, сега вече голямата аудитория видя новото израстване на тази музикална икона и определено им хареса. Песента се изкачи с изключителна бързина на първо място в iTunes и се очаква да дебютира в челната десятка на Billboard. Във видеото по-долу ще можете да надникнете и по време на работен процес, а също и да  чуете песента в завършен вариант!

Приятно слушане.









Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2415152
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930