Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2009 19:23 - НАШИТЕ ЗВЕЗДИ НА КОНЦЕРТА НА МАДОНА
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2069 Коментари: 0 Гласове:
1



image



Концертът на Мадона в София ще се запомни като най-голямото музикално събитие на 2009 година в България. Доста изпълнители от фолка също присъстваха на живо на стадион "Васил Левски", за да видят шоуто на звездата. Свързахме се с Мария и Анелия, за да разберем какви са техните отзиви и какво ги е впечатлило най-силно на 29 август.
Анелия сподели, че си личи страхотния професионализъм, с който е замислено всичко и че е вложена голяма мисъл в изграждането на шоуто. "Толкова години Мадона пълни стадионите и кара хората да бъдат толкова екзалтирани. Това не е случайно. Освен всичко друго, тя е и добър музикален бизнесмен. Другото, което ми направи силно впечатление, е стайлингът. Няма какво да говорим за неподражаемия стил на Жан-Пол Готие. Той е и един от моите любими дизайнери.", разказа Анелия. На нея много й допаднала и мултимедията, която определи като елегантна, особено в началото. Подгрявката на публиката също й харесала.
Певицата отчита Мадона освен като забележителен артист и като човек, който, явно, добре умее да подбира хората около себе си, за да се създаде един толкова качествен финален продукт.
Освен че много се е забавлявала, Анелия каза, че е наблюдавала и мислила върху всичко, което е видяла. Защото макар и фолкът да е много различен като стил, видяното може да се пречупи през нейната собствена призма и да събуди музата й на наша сцена.

Мария гледа "Sticky & Sweet" за втори път след миналата година, когато е била на 6 септември в Рим. "Настроението ми беше абсолютно приповдигнато. У нас ми хареса повече озвучаването и бяхме по-близо до сцената. Това е събитието на година, а ако не и за следващите няколко години. Мога да сравня неин концерт по грандиозност само с такъв на Майкъл Джексън, който никога не можах да гледам. Много адекватно е това, че тя му отдава почит по време на своите спектакли. Танцът с бялата ръкавица също е изключително човешки и много добър жест.
Само на неин концерт съм виждала такава сцена, такава мултимедия. Шоу - невероятно. Тоалети - невероятни. Не знам кога пак бихме могли да видим такова нещо.
Мадона е невероятна жена, с уникална фигура, за която момичета на по 15-16 години могат да завидят. Два часа тя не спира да танцува, да скача, да пее. Дори по едно време забравих да пляскам, впечатлена от цялата тази динамика.
Само някой, който се е опитвал да пее и танцува едновременно, знае колко уморително е това. Аз съм го правила нееднократно и дори само за 15 минути на турнето се изтощавах. Страхотна физическа подготовка от нейна страна.
Мадона налага мода в песните, обличането, поведението. За мен винаги е била номер едно и така ще си остане.", споделя Мария.


Тагове:   Мадона,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2415775
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930