Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2009 18:06 - МАРИЯ Е С ПРОВЕРЕН ЕРОТИЧЕН АТРИБУТ
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове:
1



image


Тази година на турнето Мария впечатлява с тоалет, дело на дизайнерката Виргиния Здравкова. Той е от три части – в началото на микса си Мимето излиза с рокличка; след това с помощта на балета я съблича и слага фрак и шапка; накрая остава по ефектно боди, а отзад й слагат панделка с шлейф, изработена от три метра и половина тюл.

Специално за novfolk.bg Мария разкри, че идеята за тоалета дошла от… обувките. Те са подарък от съпруга й – купил й ги в Дубай. Певицата се накефила колко кукленски изглеждат и веднага ги видяла на сцената на турнето. Чудела се обаче с какво ще си подхождат – и от тях тръгнал целият тоалет. Виргиния намерила същата материя, от която са обувките, а понеже са обшити с пайети, сложили такива и на бодито.

Предизвикателен привкус на тоалета придават и ефектните черни чорапогащи. Мимето през смях споделя, че те са проверен еротичен атрибут – много въздействали на съпруга й, затова решила да ги сложи и на сцената. Уверена е, че с тях е секси и за мъжете в публиката. Признава, че има и по-хард от тези, но ги пази само за Митко. На въпроса не се ли страхува, че ще се скъсат, Мария е категорична: „Спокойно, имам много!”

Тъй като слага и шапка, няма как да е с кой знае каква прическа, затова залага на небрежната елегантност в косата. Независимо дали е права или начупена обаче, Мария държи да е дълга.
За грима й се грижи Кирил Чалъков, с когото не е работила отдавна. Доволна е, че той успява да съобрази грима с тоалета й и да й придаде завършен и изискан вид. „Залагаме на силно опушено око, хубави скули и големи устни, като акцентът е в очите”, споделя Мария. Ако сте от Русе и имате късмет да се доближите до нея тази вечер, ще усетите най-новия аромат на Guerlen. „Опияняващ е, с лека черешова нотка”, споделя тя.

Мария е доволна, че е получила много комплименти за представянето си. „Отговорността да откриваш наистина е голяма, но мисля, че се справям добре. Исках представянето ми да е специално, интересно, да дам един добър старт на турнето”, казва тя. Тази вечер в Русе до нея отново ще е съпругът й, а след това двамата се връщат при Марая. За концертите във Варна и Несебър Мимето ще пътува сама – таткото ще остава при малката красавица.
http://novfolk.bg/


Тагове:   мария 2009,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2413617
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930