Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2009 18:14 - Как изглеждаха звездите на пърия концерт от националното турне на ПЛАНЕТА ДЕРБИ 2009
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 8044 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2009 18:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Започна и шестото подред турне на фирма ,,Пайнер,, и ТВ ,,Планета,, , в него участие взеха Мария , Илиян , Райна , Емилия , Андреа , Елена , Джена , Борис Дали , Камелия , Константин , Анелия и Преслава , която пропусна първия концерт , който се състоя в Монтана на 15.07.2009г.Концертите от турнето ще открива Мария , а сега сами можете да се обедите в интересното дизайнерско решение , в какво ще се представя чаровната певица , която за втори път седна зад съдийската скамейка , но този път да отсява млади поп-фолк таланти по време на конкурса на тазгодишното ,,Планета Дерби,, турне.Ето снимки и на всички останали участници.

image
image
image
image
image
Мария не само триумфално се завърна на сцената на турнето от своето нелепо отсъствие цели три години , но и показа напълно нова и обновена визия, стил ,,кабаретна актриса ,, от 30-40те години на 20 век.Мария изпя своите нови хитови парчета , като в микса си включва само една нова песен , а именно песента ,,Сладко , сладко,, , в представянето си певицата е включила и най-големия си хит песента ,,Не те обичам,, , за която все още печели награди.

image
Камелия , както винаги беше ексцентрична , интересна и модерна , акцент бяха нейните обувки направени специално за звездата в чужбина.Певицата се ,,закле,, , че повече няма да се съблича , защото иска да стане порядъчна , каквото и да значи това , от устата на певицата , която през 2006 на концерт в София , певицата излезна само по лепенки на свойте гърди.

image
Прелитаме върху Анелия , която отново , за пореден път заложи на черния цвят , който я съпътства на всяко турне.Всъшност тя редува своите облекла на всяко турне от 2004- година насам.За сметка на своите семпли и не много интересни одежди тя впечатли публиката със своето живо изпълнение , като закри дори първият концерт от турнето , защото Преслава не присъства на него.Можеби първото и последно закриване на Анелия.Дано се е насладила , това е голяма чест.

image
Райна , която се появи бяла рокля и акцент синьо коланче , приличаше повече на наметнала някои нов чаршаф  , отколкото на модерна рокля.Интересно представяне като цяло.

image
Емилия впечатли единствено със своето живо изпълнение на микса , но нейната визия беше за пореден път изкопирана от известна сръбска певица , но и безкрайно безлична.

image
Андрея не впечатли никой с гласовите си данни , тоест плейбек данни , но за сметка на това направи много добро сценично представяне , а визията й беше блестяща , впрочем , както винаги.

image
Джена , беше елегантна , изпълни своят микс на живо , браво , за което , но почти никакво сценично , актьорско присъствие на сцената.

image
Борето си остана ,,пиян,, по ризката от ..началото на своята кариера и няма някакъв възход в стилово отношение и тази година.Подобаващо и добро представяне от негова страна.
image
Илиян изпя своите песни , ту на плейбек , ту на живо.Хората го приеха радушно , имайки предвид тазгодишното турне , концепцията , и преобладаващата публика...
image
Колкото и да се копират горните двама да го копират Константин е всеобщ любимец , талантлив и стилен.Певецът , както винаги заложи на своя любим стил , съчетанието между елегантни мъжки обувки светли модерни дънки и спортно-елегантна бяла риза.Изпълни своят микс с много чувство за хумур присъщо само на Коцето.





Гласувай:
0



1. gothic - Как са изглеждали...
17.07.2009 18:46
ами като евтини курви , ето как....
цитирай
2. анонимен - spored men
19.07.2009 10:51
spored men izglejdt strahotno kakto vinagi
цитирай
3. анонимен - Колкото повече злословите и зав...
22.07.2009 15:12
Колкото повече злословите и завиждате на Анелия и не искате сами да си признаете, че няма по-красива и по-талантлива от нея в Пайнер, толкова повече и върви.НЕОТРАЗИМА СИ АНИ!!!!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2412952
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930