Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2009 19:11 - Мерилин кацна тайно у нас
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
0



  image

 

image

 

Мерилин Монро беше засечена да пристига инкогнито с частен самолет на ВИП-а на летище София, а появата й буквално предизвика фурор сред всички присъстващи и персонала на летището, особено след като изпя „Честит рожден, ден господин Президент” на Дейвид от „Господари на Ефира“.

С палав поглед, много флирт, класа и 100% прилика, 21 годишната световна двойничка на Мерилин Монро – Лаура Никсън от 5 години печели конкурси по цял свят и е лице на много световни марки. В България обаче пристигна по покана на организаторите на националния конкурс „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, който се провежда с подкрепата на дамските цигари Merilyn Slims, за да журира във финалния му кръг.

Състезанието събра най-достойните 15 Мерлилинки, взели участие в регионалните кръгове, но фаворитка стана Гея Антонова от София. Тя получи голяма парична награда и златни бижута, специално направени за конкурса, а всички участнички взеха специални подаръци от официалния спонсор Merilyn Slims. 

Преслава и Константин представиха новия си дуетен хит „Усещане за Мерилин” именно на конкурса и дори го посветиха на гостенката. ЛиЛана изпълни свое ново парче, което до сега пазеше в тайна. Миро също направи шоу в чест на Мерилин.

Продуцентът Димитър Митовски, който няколко години правеше Биг Брадър в България покани двойничката на Мерилин Монро във филма Мисия Лондон, който е по бестселъра на Алек Попов. Снимките започват в британската столица сега и ще продължат два месеца. Георги Стайков, известен от хитовите български филм Вчера, А сега накъде? и други, ще играе себе си. Ернестина Шинова, съпругата на Андрей Слабаков ще влезе в ролята на Антонина Стоянова, а певецът Орлин Горанов ще изиграе Петър Стоянов.

Поплолитката ЛиЛана бе сред зведите в шоуто на Мерилин. Тя сподели мнението си за най-известната блондинка пред 19": "Мерилин Монро е икона. Емблематична с красотата и стила си на живот актриса, тя вълнува хората и до ден днешен“. Според нея много жени през годините се опитват да й подражават, и да я копират, но нова Мерилин няма как да има. "Не съм сигурна, че ако тя живееше в настоящето щеше да е номер едно", размишлява още ЛиЛана. Относно порока на сексикона — пушенето, сценичната партньорка на Снуп Дог добави: „Тя всичко е правила с финес и неподражаем стил. Дори и маниера й на пушене е бил съвършен и непоправимо секси.“ ЛиЛана определи „усещането за жена” като „една вселена с аромат на ванилия“.



Тагове:   Monro,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2402245
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031