Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2008 20:07 - Мария най-аплодираната певица на снощния концерт 7 години ТВ ,,ПЛАНЕТА,, ?
Автор: holivud Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 648 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.03.2009 17:44





Предната вечер по това време се състоя мащаният концерт по случай седмият рожден ден на ТВ,,Планета,,   ,  в него взиха участие едни от най-големите и актуални имена в родния поп-фолк!
От най-тежките балади до най-бързите и хитови парчета снощи феновете на популярната музика у нас слушаха , а някои наслаждаваха и на живо , самото предаване беше на живо и всеки не  успял да си вземе билет го наблюдаваше у дома полегнал приятно в леглото!
Като цяло от към декори  беше прилично....приятна и модерна обстанова , е не като на МТВ кончерт , ама айде.Балетите...тук там имаше добри танцьори  , но не бяха сред най-гъвкавите , танцувални , горещи балети , които да танцуват в такт с музиката и текста на дадения изпълнител...нуждаеха се от малко грес и щеще да стане....от към самото представяне на даден изпълнител беше добре замислено...Люси , койта е певец бивш и настоящ режисьр на концерти , турнета и клипове беше заснел кратки 3 - 4 минутни клипчета с негово участие заедно с негов колега монтажист , които клипчета представяха следващият микс от седем изпълнители...всяко клипче е заснето на различна снимачна площадка като ролята на двата е ,,Милиционетир ,, с дълги мустаци.Общо взето озвучаването не беше зле....НО  имаше леки прекъсвания в началото микофоните не работеха , та Глория се позложи...е не само с това , най-вече с плейбека , който изкара примата и до болка познатите клиширани подмятания с цел лек музикален ,,флирт ,, с публиката от сорта: ,,Ал,, , ,,Не Ви чувааам,, , Къде стее,, и дрън , дрйн , бла , бла.
Галена пък изпя най-новият си хит , а именно ,,Знам диагнозата,, песента и клипа са интересни и много динамични , но плейбек и от нея чуха всички.
Гергана....добре , че момичето пееше на живо...БРАВО ние умажаваме тези изпълнители , които ценят сваята публика....само да не им развалят обаче слуха....че ,,Пайнер,, ще плаща за физически щети.Визията и , права коса , черни силно прилепнали дрехи по тялото , които подчертаваха напълняването на звездата доста напомняха на визията на Кристина Агилера от тазгодишните награди на  MTV VMA 2008  , КЪДЕТО АГИЛЕРА ПРЕДСТАВИ НОВАТА СИ ВИЗИЯ И ЗВУЧЕНЕ!
Анелия..нищо особено изви гласът си като вълк - пълнолуние...визията черно бяла скучна и демодирала и до болка изтъркана.
Емилия на ниво с живото пеене и визията , но нищо конкретно.
Ивана...както винаги с бозукарката Стояна и изпя три до болка омрънали песни.
Преслава...очевидно отслабнала закри концерта като излезна от страхотна бяла ретро МЕРЦЕДЕС лимозина.За щастие гласа й беше на живо и както винаги звучеше идеално.
Мария......просто Мария...оригинална дълга жълта рокля с дълбоко деколте и уникална огърлича с огромен камък контрастиращ с невероятния кок.Изпълнението на песента ,,Само теб,, заедно с нейните колеги Илиян и Живко Микс беше най-аплодираното представяне...живото пеене на певицата пък направи фурор в залата!Темпонично , закачаливо и весело беше тяхното невероятно изпълнение.

Концертът завърши с химна на телевизия ,,Планета,, като не всички звезди очевидно не останаха!
Имаше и още звезди , но те не бяха сред запомнящите и интересни лица на вечерта.


СКОРО ЩЕ КАЧА И НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ КЛИПОВЕ ОТ КОНЦЕРТА!


Тагове:   mariq,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: holivud
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2403941
Постинги: 667
Коментари: 1151
Гласове: 2068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031