Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2016 19:38 - Всичко, което искате да знаете за исляма, но сте твърде политкоректни да попитате
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Всичко, което искате да знаете за исляма, но сте твърде политкоректни да попитате ANONYMOUS BULGARIA / 2 седмици ago

http://www.zahariada.com/

С оглед на нарастващата бежанска емигрантска вълна от СредноАзиатските мюсюлмански страни през последните две години все повече слушаме как ‘трябва да покажем християнска смиреност, толерантност и любов към ближния’ сега, повече от всякога. Историци и всякаква друга псевдоинтелигенция се опитва да рационализира нарастващите случаи на насилиеизнасилванияпедофилияиздевателствапобои и погроминад бялото Европейско население, включително и с безумни аргументи, основаващи се на Средновековните кръстоносни походи, въвеждането на робството от ‘белите християни’, предизвикване на агресия поради демократичните ценности на ЕС, където свободата на словото всъщност ‘обиждала чуждата вяра‘ и, като цяло, расизма и нетолерантността на европейците.

Като оставим настрана факта, че расизмът е биологически обоснован и представлява, чисто и просто, защитата на рода на дадена общност от чужда/нашествена ДНК, както и факта, че по-големи расисти от евреите и арабите няма, то да се говори за ‘бели привилегии’ при днешния бум на смесени бракове (бел.ред: бяла жена + мургав субект) граничи с безумие. Разбира се, на управляващия елит са му необходими социални формули, които да отвличат публичното внимание от наболелия проблем и всеячески да ангажират времето на белите, здрави, прави и хетеросексуални мъже, за да не могат те да защитят жените, земята и вярата си. Паралелно с това си вървят всички социални програми за изпедерастяване на населението, извращаване на децата от ранна възраст и смачкване на бинарната джендърна парадигма, за да може останалите бели европейци да са просто тълпа отизродени дегенерати, неспособна да се възпроизвежда, да мисли рационално и да възпитава здравомислещи индивиди.

Но да се върнем на исляма. Платени трубадури от четата на Сорос го рекламират като ‘Религия на Мира’, а специално обучени „интегрирали се“ мюсюлмани бързат да се дистанцират от „радикализиралите се“ араби при поредното жертвоприношение на християни. Преди да започнем да разглеждаме директни цитати от Корана, нека апелираме към чиста и проста логика, при която не се изисква особено умение да се забележи неподправената агресия към ‘друговерците’ или, както по мюсюлманскому ни наричат – ‘неверниците’. Няма атентат, при който някой (или всички) от извършителите да не скандира на висок глас ‘Алаху Акбар‘ (Allahu Akbar) и, противно на всички погрешни преводи, това НЕ означава ‘Алах е Велик’ Истинското значение на този постулат е ‘Алах е по-велик‘ или ‘Аллах е най-великият’. Но по-велик от Кого? И защо е необходимо да се акцентира на превъзходството му ако е наистина върховен бог? Сега, когато имаме една много интересна отправна точка за размишление, да продължим по-нататък.

image

При всеки един атентат убийците дават ‘шанс’ на някои от заложниците да се измъкнат ако цитират сури от Корана, подиграват се с религията на християните, като ги призовават да се помолят за помощ на Господ или чрез насилие принуждават по-слабите да сменят религията си. В Библията един от смъртните грехове е отричането от Христа. А приемането на исляма е именно това, но понеже ние винаги имаме свободна воля (независимо че сме заплашвани със смърт, изнасилване или обезобразяване) – това става грях на отричащия се. Да погледнем един от любимите доводи на либералите – че става дума за еди и същ Бог/Божество и как двете вероизповедания го наричат, всъщност няма значение и дали действително може да става дума за един и същ Бог:

„И изпратихме по следите им Иса, сина на Мариам, да потвърди Тората, която бе преди него, и му дарихме Евангелието, в което има напътствие и светлина, и е потвърждение на Тората, която бе преди него, и напътствие, и поучение за богобоязливите. “ Коран 10:37

„Аллах е над лукавите“/„най-Изкусния“ 3:54 7:99 8:30 59:24

„но избави ни от Лукавия, “ Иисусова/Господна молитва

„Господар на световете“ 10:37

“На Тебе ще дам всичката власт и слава над тия светове, защото на мене е дадена и аз я давам, комуто ща. И тъй, ако ми се поклониш, всичко ще бъде Твое.” Лука 4:2

99-те имена на Аллах: #10 – ал-Мутакаббир (Al-Mutakabbir) – Гордия (The most Proud) 59:24

„Сатаната беше изхвърлен от небесата заради гордостта“ (Исая 14:12-15)

99-те имена на Аллах: #61- ал-Мумит (Al-Mumit) – Изтребителя (The Destroyer) 3:156 7:158 15:23 57:2

„Нито роптайте, както възроптаха някои от тях, и погинаха от Изтребителя.“ 1 Коринтяни 10:10

99-те имена на Аллах: #78- ал-Мута али (Al- Muta ali) – Всевишния (The most High) 13:9

„А в сърце си думаше: ще възляза на небето, ще издигна престола си по-горе от Божиите звезди и ще седна на планината в събора на боговете, накрай север; ще възляза в облачните висини, ще бъда подобен на Всевишния“ Исая 14:14

След гореизброените цитати от Корана, Библията и Евангелията не би трябвало да е останало каквото и да е съмнение, че Богът на християните и божеството на мюсюлманите изобщо не са идентични. Но, дори и да приемем подобна заблуденост за спора, следва да се запитаме защо този довод се използва само по посока на подлъгването на християните да се отрекат от своята вяра. Пробвайте да минете със същия аргумент пред някой мюсюлманин и ако запазите живота си по някакво чудо, то със сигурност ще бъдете съден за престъпление от омраза на верска основа, нетолерантност и ислямофобия. Само преди няколко столетия белите жени са се самоубивали, за да не попаднат в ръцете на ислямските завоеватели, защото са знаели, че има и по-страшни неща от физическата смърт, а именно – духовната такава. Но сега всички са горди мултикултуралисти и се хвалят с широкоскроеността си, която, странно, е само по посока на асимилацията на европейската Християнска култура. Теми в популярни Български форуми, където женени за араби българки обеменят екзалтирани впечатления от културата (или липсата на такава) на съпрузите си, многолюдните им фамилии и ненадминатите им кулинарни шедьоври, само доказват колко е промит мозъка на съвременната жена. Парарелно, във всички останали теми се насърчават абортите и бг-(не)мамите се хвалят как ‘махат оплодени зиготи‘, защото бащата да си изкаже мнението за задържане на детето е еквивалент на ‘емоционално изнасилване‘. Но с оглед на заканите на многоуважвани имами за завладяване на Европа чрез сексуален джихад (бел. ред. „оплождане“ на белите жени и асимилирането на културата им), не е твърде странно, че никога не виждаме приел Християнството мюсюлманин. Разбира се, това отчасти се дължи и на факта, че наказанието за отвръщане от исляма, е смърт.

Един клип от недалечното минало недвусмислено показва първата работа на миролюбивите мюсюлмани след като изтребаха коренното християнско население в Косово (противно на това, което самоосакатяващата сеХоливудска сирена Анджелина Джоли пропагандира в своя директорски дебют):

Да погледнем концепциите на Такия и Китман (Taqiyya and Kitman), които са основополагащи за разпространението на исляма. Повечето религии изобличават лъжата като грях и я заклеймяват, но в исляма тя има особена стойност. Аллах е наричан „най-лукавия измежду всички“ 3:54 и като най-висше благо в Корана се посочва разпространението на исляма чрез всеки възможен способ. Самият Мохамед е казал, че ‘Войната е заблуда’, а войната, която мюсюлманите водят, е срещу неверниците докато ислямът не се установи като единствена религия. Така наречената концепция Такия (позната като taqiya или taquiya) може да приема различни форми – от директни лъжи, преиначаване на факти до премълчаване, осъждане на критикуваите исляма и дори терористични атакти в защита на ‘правата вяра’.Повечето мюсюлмани отричат съществуването на Такията, защото това е позволено от Корана или си я приписват взаимно (шиитите на сунитите и обратното). Друг метод за преиначаване на истината е изместването на фокуса, като всички критики на исляма се заклеймяват като причина за разбуждане на верски конфликти и неприемане на чуждата религия. Платените тролове обожават да вадят цитатите от Корана от контекста и съществуващото ‘И ги убивайте там, където ги сварите’ се превръща в ‘[…] ако ви нападнат, ако влезнат в къщата ви, т.н. , за да се смекчи оригиналния смисъл или просто твърдят, че се губи от смисъла на написаното, защото не е в оригинал на Арабски.

Мохамед получава видения през целия си живот до окончателното завършване на Корана. В книгата сурите са подредени по дължина, но не и по реда на получаването си, което води до интересно противоречие – по-късните сури (писани при пребиваването на Мохамед в Медина) отменят по-ранните, писани в Мека. Иронично, по-късните сури са изпълнени с насилие и призиви за обезглавяване на неверници докато по-ранните са по-умерени и често мюсюлманите се позовават на тях, като се опитват да обрисуват исляма като религия на мира и толерантността. Но това не променя факта, че принципът на отменяне на ранните от по-късните сури е действащ. За сметка на това Коранът е особено ясен по отношение на приятелството между мюсюлмани и неверници –  то е позволено само с цел утвърждаване на ислямската вяра и заблуждаване на неверниците:

О, вярващи, не взимайте неверници за ближни вместо вярващите! Нима искате да дадете на Аллах явен довод срещу вас? 4:144

Няма да се спираме на откровени извращения от религията на исляма, като педофилиятасодомизирането на малки момчета (Bacha Bazi или Bacha bereesh), самоубийствените атентатиженското обрязване,кръвосмешението, защото те са ‘вътревидови’ или с други думи – присъщи на вътрешната структура на тази секта. Но да разгледаме начина, по който ислямът взаимодейства с Християнството и (евентуалната) възможност за мирното им съжителстване.

Когато активисти и членове на партията Britain First минаха с кръстове и памфлети през Английското градче Лутон, реакциите на явна омраза и нетолерантност от страна на мюсюлманските нашественици бяха явно демонстрирани. Реплики, заплахи за саморазправа и физическа агресия са само част от нещата, на които белите мирни демонстранти са подложени:

Малко медии публикуваха пълното видео на активистите, преминаващи по улиците, като се фокусираха само върху словесната част, изкарвайки англичаните – агресори и инициатори на обиди спрямо религията на арабите. В този ред на мисли изобщо не е странно, че всички жертви на сексуалните посегателства в Ротерхам бързо бяха забравени от медии и многократно са били отпращани от полицията при опити за докладване на посегателствата и заклеймявани като „расисти“. В случая логиката е просто желязна – едно 13-годишно дете търси подкрепа в съответната институция, защото е било подложено на групово изнасилване, а в резултат е обвинявано в расизъм, защото всички извършители са от Пакистански произход. Виж, ако детето беше проявило достатъчно здрав разум да си намери бели Европейски изнасилвачи – тогава щеше да е друго нещо…Но най-вероятно и тогава щеше да бъде обвинено в незачитане правата на педофилите, които просто са искали да го „обичат“ навсякъде и по много…Изнасилванията сами по себе си в случая не са основния проблем. Да, те са зловещи и ужасяващи, но си струва да се отбележи, че жертвите са подлагани на систематичен емоционален, физически и психологически тормоз и целенасочено унижавани. Унижението на християни заема специално място в Корана и е на второ място след убийството на кафира. То приема няколк форми: сексуални издевателства (изнасилвания на жени и деца, както и на свещеници – редовна практика по време на Турското робство, както и по време на войната в Косово); икономичеко и социално потисничество, състоящо се във въвеждане на специални данъци (джизия) и унижщожаването на Европейската култура и традиции. Мюсюлманите постоянно разчитат на аргумента за ‘религиозна нетърпимост’, за да изнудват местното християнско население да се съобрзява с нарастващите им претенции. Проблемът идва в това, че колкото повече властите насърчават мракобесието им, толкова по-агресивни стават те. Стига се до безумия, като това ислямски учени и лидери да заявяват, чежертвите на атаките в Колон сами са виновни за тях, защото са носели парфюм и изобщо – били са навън по това време.

Именно по този начин се стига до абсурда – под очите на цялата Европейска общност да се случват ужасяващи зверства, но на хората да не им прави впечатление. Според мюсюлманите светът е разделен на две части – Дар-ал-Ислам (светът под властта на мюсюлманите и исляма) и Дар-ал-Харб (светът на войната). Т.е. всичко, което вече не е завоювано и под техен контрол е обект на война, като в Корана се призовава за Джихад срещу неврниците докато те а) не сменят вярата си или б) не бъдат избити. Поради това не съществува опция, в която мюсюлмани и християни съжителстват мирно с взаимно уважение към чуждата религия. След разликата в ценностите и възприятието на този свят следват и разликите в начина, по който представителите на двете религии си представят Рая.Според Християнството Раят е мястото, където попадат, ако са израснали духовно и укрепнали във вярата си посредстом постене, молитва, помощ към ближния, смирение и покаяние, като самият Рай е място на вечна радост и съзерцание на Господа и пребиванен във вечна истина. Малко по-различно виждат това място мюсюлманите, за които Раят е представян като бардак, в който всеки „праведник“ получава:

„с напъпили гърди девствени връстнички,“ 78:33

„девственици, недокоснати нито от човек преди тях, нито от джин“ 55:56

„хубавици, пазени в шатри…недокоснати дотогава нито от човек нито джин“ 55:74

В Хадисите Мохамед отива дори по-далеч в описанието на сексуален пазар, където всеки ще може да избира всякакви жени и млади момчета по вкуса си и без да плаща:

„пазар за роби, където ще бъде не да купува и продава, но … ако някой иска да прави секс с някоя жена или мъж, ще го прави и толкова“ Ал Хадис, том 4, 172стр, Н. 34

Хомосексуалността е широко практикувана в Арабския свят. Освен изричното упоменаване, че невръстнимомчета (преди настъпването на пубертета) са смятани за жени и следователно съвкуплението с тях – разрешено, нееднократно в Корана се споменава, че всеки праведник ще получи и п определен брой младежи за задоволяване на содомитските си нагони:

„и ще им прислужват юноши, които сякаш са скрити бисери.“ 52:24

„вечномлади юноши им поднасят“ 56:17

Ерекциите в мюсюлманския Рай продължават вечно и всеки оргазъм трае 600 години. Реки от вино, мед и масло текат, като пиещите от тях „никога не се опияняват“. Всякакви скъпоценни камъни красят одеждите на девиците, които са прозрачни за техните любовници. Различни ислямски учени потвърждават, че ‘всичко забранено на Земята’ ще бъде ‘позволено в Рая‘. Това е едно изключително примитивно разбиране за крайната цел на човешкото съществуване, при която на преден план излизат всички примитивни (животински) нагони и задоволяването им на всяка цена. Или с други думи – армията от крайно фрустрирани ислямски мъже озверява до такава степен по време на земния си живот, че е необходимо да бъдат подмамени единствено с обещания за вечна ерекция, продължителен оргазъм и секс до спукване с жени и момчета. Широко известно е, че след задоволяване на базовите си потребности, човек обръща поглед към духовното, към творческата си натура и чувства потребност да гради и да създава (по Божия модел), затова основна ценност и цел в християнския живот е да се надскочат ограниченията на материята/плътта. Как бихме могли да искаме от представителите на две култури и религии да се срещнат някъде по средата, когато представата на едните за абсолютното щастие и вечна награда е един пропаднал бардак? И учудващо ли е тогава отношението на прииждащите имигранти към чистосърдечното милосърдие от страна на християните, които ги посрещат с храна, дрехи и вода по Европейските гари?

imageМюсюлманите мразят християните, но презират тези от тях, които им помагат поради простата причина, че не виждат обективната истина – че те идват, за да завладеят Европа. Те са толкова арогантни и убедени в правотата си и в негласната защита на Европейските власти, че дори не крият намеренията си:

image

Всяка агресия от мюсюлманин към християнин или не е отразявана в медиите или е изкарвана като самозащита срещу престъпление на верска основа от страна на белите Европейски граждани. Дори при ясни случаи като следващия медиите и всички ислямски организации започват да реват на умряло за потъпкани права, ислямофобия и прочее заучени аргументи като използваните от евреите:

Важно е да се уточни, че не може да съществува термин като ислямофобия. Фобията представлява необоснован страх, а страхът от исляма е напълно обоснован и рационален. Всяко здравомислещо същество следва да се страхува от култ, в който всякакви извращения в името на каузата са позволени. Неслучайно десетки арабски учени се отвръщат от исляма след като разбират неговата сатанинска същност и в резултат за главата им е обявена фатва. Печално известният автор на Сатанински Строфи – Салман Рушди е принуден да се крие заради книгата си, която изобличава едно от най-големите противоречия в Корана, а именно – трите дъщери на Аллах. Мюсюлманите признават Иисус за Пророк, но не и за Божи Син, защото за тях е богохулство да се твърди, че Бог може да има потомство, но собствената им книга уточнява не една, а цели три дъщери на Аллах.

Друга коренна разлика между христнянството и исляма се корени в начина, по който двете религии третират личната отговорност и избор. Въпреки че Православната църква уточнява определени морални порядки, които миряните е желателно (и наложително) да спазват, от много високо значение остава съвестта на индивида, защото тя се явява ‘гласа на Господ вътре в човека’. Освен това намеренията също могат да бъдат пагубни за характера и да допринесат за упадъка на всеки човек – да можеш да разгледаш даден проблем от всички страни определно е показател за образованост, но това не лишава човек от личния избор между правилно и грешно. Т.е. дори сега, след легализирането на зоофилията и кръвосмешението в някои Западноевропейски страни, истинските християни не приемат никоя от тези практики за нормална, редна и морална. Това, че нещо е позволено или легално не го прави правилно, но само един съвестен и морален индивид може да работи с такива категории. Повечето хора ще се подведат по установения ред, просто защото не иска да носят отговорността на собствените си решения и постъпки. Ислямът злоупотребява именно с тази изконна човешка слабост – на мюсюлманина не му се налага да разсъждава за това дали дадено действие е редно или нередно. Корана разрешава да се изнасилват друговерките, да се взимат за робини, да се убиват неверниците, да се пребиват собствените им жени и деца ако не могат да научат сурите наизуст – това е повече от достатъчно за мюсюлманина, за да се чувства в правото си (и дори задължен) да постъпва именно по този начин. Тези инструкции, сами по себе си, премахват необходимостта на индивида да разсъждава върху логичността на написаното в Корана както и върху моралния му аспект. Понеже спорд мюсюлманите Мохамед е ‘Перфектният Човек‘ – всичко, което той е правил е перфектно по презумция. Мюсюлманинът не се нуждае от съвест, защото просто трябва да следва примера на Мохамед и ще влезне в Рая. Ако изнасили няколко бели жени или деца или убие десетки неверници той няма да има проблеми със съвестта си, защото е постъпил според светлия пример на своя пророк. В своята същност ислямът е един култ, който отнема от участниците правото им на лична преценка, на отговорност за мислите и действията им. Затова да се апелира към съвестта на прииждащите нашественици, да им се обяснява ‘защо’ не трябва да се опипват и нападат жени, да се принуждават жени към насилствен секс и други неща, които за западняците са очеизвадни, е не само ненужно, но и глупаво. Понеже Мохамед е бил педофилнекрофилизверглъжесвидетелпочитател на кръвосмешениетоналожникизмамники убиец – всичко това стават нормални (и дори желателни) норми на поведение за всеки мюсюлманин. В мюсюлманския свят случаи на изнасилвания на момчета и на деца от технте бащи и дядовци или случаи наритуални убийства на деца от майките им по особено жесток начин прото не са новини.Затова осъдени педофили и убийци като известния Саудитски духовник Файхан Ал-Гамби, който изнасилвал ‘навсякъде’, горил и измъчвал 5-годишната си дъщеря, защото ‘се съмнявал в девствеността й’ са на свобода след заплащане на символична глоба.Към момента на смъртта си, 5-годишното дете има счупен череп, няколко ребра, гръбначен стълб и множество други фрактури и вътрешни разкъсвания.

Понеже Мохамед казва, че ‘бях направен победител с терор’ (Ал-Бухара 4:52:220) то всички мюсюлмани се считат за длъжни да издевателстват над неверниците. Освен явните изнасилвания, убийства, побои и атентати паралелно се осъществяват и други начини за унищожаване на Западната цивилизация. Само Великобритания (а и не само) показва плашещо мнозинство на мюсюлмани работещи в:

Да обобщим – мюсюлманите са проникнали във всички ключови структури на обществото и контролират разпределението на най-важните ресурси: здравеопазване, храна и транспорт. Междувременно белите деца отдавна са малцинства в училищата и са принуждавани да се 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39924200
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930