Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2016 19:28 - Коментарии върху „Плоската Земя - Двеста доказателства че Земята не е въртящо се кълбо Part1“ - СТАМАТ - ЧАСТ 4
Автор: stamat2015 Категория: Поезия   
Прочетен: 1554 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 28.01.2020 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коментарии върху „Плоската Земя - Двеста доказателства че Земята не е въртящо се кълбо Part1

 image

Stamen Georgiev (СТАМАТ) 6 months ago

+Георги Димитров Индоктринацията на човешкият ум още от най-ранна детска възраст, когато Човек не е в състояние да мисли самостоятелно, логически и критично, измислена от Илюминатската върхушка през последните двеста години и въведена като стандарт за целия Свят през ХХ-ти век, чрез единната Образователна (разбирай: Поробваща) система на ЮНЕСКО – част от ООН – Световната политическа управленска структура на Масонския Нов Световен Ред, е толкова мощна и действаща почти съвършено безотказно, че дори десетилетия след като сме преминали училищната мозъкомелачка, превърнала ни в роби на лъжовната, недействителна и сатанистка парадигма на войнстващия Илюминатски Елит, ние ОТКАЗВАМЕ да мислим критично и самостоятелно, извън определената ни от тях мисловна кутия, а само повтаряме като папагали техните лъжи наизустени още в невръстните ни години.

От друга страна, всеки МИСЛЕЩ ЧОВЕК, дръзнал да извърви неотклонно и докрай нелекия път на строшаването на мозъчните окови, заключили не само ума, но и сърцата ни, е възнаграждаван от Творецът-Творение за стремежа си към Свободата с възвръщане на логическото и критично мислене, с изключително ясни прозрения и с непресъхващо щастливо удовлетворение. За критичният ум е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, когато навлиза в дискусия по определена тема да се запознае задълбочено с материята, представена от другата страна. Абсолютната незаинтересуваност от други гледни точки говори за закостенялост и ретроградност на разбиранията, липса на свободно мислене и тотална умствена подчиненост на индивида от поробващата го убийствена клика на Елита.

Горещо препоръчвам на тези, които ЖАДУВАТ своята СВОБОДА, а не благоговеят своето робство, есетата и книгите публикувани в моя блог: http://stamat2015.blog.bg . Тези материали ще отговорят на всичките Ви въпроси! А когато ЧОВЕК веднъж тръгне по пътя на ОСВОБОЖДЕНИЕТО, никакви лъжливи експерименти, извършвани от масонските „учени”-материалисти, положили кръвна клетва да мамят и поробват ЧОВЕШКИЯ ум, никакви километрични математически уравнения, които никой не разбира, никакви компютърно генерирани изображения на „други планети” и „други звезди” и никакви компютърно генерирани изображения на „кълбото” Земя от компютърно генерирания „космос”, „заснети” от компютърно генерираните и филмови монтажи на несъществуващи космически станции и спътници, не биха могли повече да измамят ума и сърцето на дръзналия СВОБОДАТА.

Колкото до това дали се усеща скоростта, за всеки, чийто сетива функционират нормално, този отговор е еднозначен: няма значение колко е голямо превозното средство – мотоциклет или петролен танкер, човек винаги усеща скоростта на движение! Още повече, когато хилядолетия наред би трябвало да се въртим с 1666 км/ч на повърхността на Земята, която би трябвало да обикаля по елипса около Слънцето със 107 200 км/ч, което заедно със Земята би трябвало да се върти спираловидно около един от ръкавите на Млечния път с 828 000 км/ч, а цялата Галактика би трябвало да лети с абсурдните 2 100 000 км/ч през Вселената, което е общ сбор от 3 036 870 км/ч в няколко различни посоки и при все това никой никога не е виждал, усешал, чувал, измервал или доказал нито едно от тези движения, че изобщо съществуват. Трябва просто да попитаме един от стотиците милиони хора по Света, които имат проблеми с вестибуларния апарат и получават дискомфорт и гадене, когато са с гръб на посоката на движение на дадено превозно средство. Попитайте тези хора дали се чувстват неразположени, обърнати с лице на запад, когато би трябвало да се движат гърбом с 1300 км/ч!!!???

Живеем в изключително време от ЧОВЕШКАТА история, когато, ако проявим в началото любознателност и впоследствие упорство, можем да скъсаме прангите на Илюминатското иго! Нека изследваме самостоятелно и четем независима от Масонския заговор литература! Нека всички ние ПОВЯРВАМЕ НА СЕТИВАТА СИ и да видим ИСТИНАТА! Сложете край на робията над ума и сърцето!

ПОВЯРВАЙТЕ НА СЕТИВАТА СИ! Земята е Плоска и неподвижна и е център на нашата непосредствена Вселена!!!

МИР И ЛЮБОВ!

 

 

***
imageimageimageimage

In Veritate Victoria (В Истината е победата!)

СТАМАТ

 

МИР и ЛЮБОВ!

29-ти Октомври 2016 година












Гласувай:
0


Вълнообразно


1. truthful - В подкрепа на истината за плоската Земя
29.10.2016 21:05
На мнозина това им се вижда НЕВЕРОЯТНО и агресивно скачат и започват да защищават "ученото" или по-точно казано с което са ги лъгали и заблуждавали, че Земята е ... кълбо. Да тази форма на Земята я има в училище, може да се види на всички наши телевизии!!!!, когато започват новините, но дали е ИСТИНА? Отговорът е НЕ, Земята е плоска и и че не тя, А СЛЪНЦЕТО обикаля над нея в два кръга - зимен и летен. Не е истина, че Слънцето е на 150 000 000 км от Земята. То може би е на дистанция от около 5-6 000 км над Земята и заедно с Луната, с която са на една орбита !!!! обикалят в тези кръгове.
Ако Слънцето е на 150 мил. км то трябва да е винаги над Вас, но то не е и изгрява и залязва под ъгъл 23 градуса и половина, което според перспективата означава успоредност на земната повърхност. През светлата част от денонощието можете да видите от сутринта, къде изгрява, къде отива на обяд и къде ще залезе вечерта и ще видите част от кръга, по който Слънцето се движи.
На Земята има дълги реки от по 6 000 - 7000 км. Как ли тези реки преодоляват наклона на земното кълбо с височина колкото дължината им? И как това огромно количество от вода на земното кълбо не се разлита от огромните тангенциални сили при уж въртенето в космоса? А случайно да сте чували, че има забрана за дълбочина на сондажи повече от12 км?Не сте ли се запитвали защо полетите на самолетите в "края на света" не са по права линия, а с дестинации навътре и после навън!?. В този клип Flat Earth The REAL distance from SUN to EARTH. Measurements distance of sun 2016 - https://www.youtube/watch?v=fwj8rWQ50ig ще видите КОЛКО е разстоянието до Слънцето, колко е голямо и с каква скорост се движи в час над Земята.
В клипа Rocket hitting the flat earth dome - https://www.youtube/watch?v=IAcp3BFBYw4 ще видите как частна ракета стига до похлупака DOME, с който е затворена плоската Земя на височина от 120 км. Покрай тези клипове има и други филми, които трябва да се видят! Отворете си очите и вижте истината
цитирай
2. 1997 - Много поетично и вдъхновяващо
30.10.2016 21:09
попаднах в друг, немислим свят.
Като се върнах в реалния, видя ми се скучен, но все пак това е истинският. Тук е светът с трудности и врагове, а там- при плоската земя е прекрасният свят на Омир. Впечатлен съм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Технологии
Прочетен: 280490
Постинги: 235
Коментари: 30
Гласове: 70